Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

traineeships

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
39
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 39 HR vacancies

Which require your vision and ambition

CMS is looking for a
Nieuw

HR Adviseur

  • Utrecht
  • max. €66.000
Vacancy image
· · · · · · ·

Voor onze opdrachtgever CMS, één van de grootste advocatenkantoren, zijn wij op zoek naar een veelzijdige HR Adviseur met een sterke affiniteit met Learning & Development. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en de marketing van alle opleidings- en trainingsprogramma’s binnen CMS. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adviseren en coachen van medewerkers op het gebied van HR casuïstiek en thema’s. Heb jij als communicatief sterke HR Adviseur ervaring op het gebied van L&D, en beweeg jij je gemakkelijk in een organisatie die zich kenmerkt door hoogopgeleide professionals? Lees dan verder!

DVDW is looking for a

Junior HR Adviseur

  • Den Haag
  • € 2.600 - € 3.200
Vacancy image
· · · · · · ·

DVDW is een top 50-advocatenantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Momenteel zijn ze op zoek naar een Junior HR Adviseur die met enthousiasme en vernieuwende ideeën wil meedenken om de HR-afdeling nog beter vorm te geven. Als Junior HR Adviseur deel je graag jouw inzichten en zorg je er samen met de senior HR Adviseur voor dat de HR-afdeling voor beide kantoren staat als een huis. 

Vind je het leuk om als aanspreekpunt te fungeren en de verantwoordelijkheid te dragen voor de HR-administratie? Hou je ervan eigen initiatief te nemen, beschik je over een meedenkend vermogen en kan jij creatieve nieuwe ideeën aandragen? Wacht dan niet en solliciteer!
 

International Baccalaureate Organization is looking for a

HR Coördinator

  • Den Haag
  • max. € 3.400
Vacancy image
· · · · · · ·

Het International Baccalaureate (IB) is een innovatieve wereldleider op het gebied van onderwijsdiensten. Zij creëren schoolprogramma’s voor basisschool kinderen, middelbare scholieren tot aan studenten. Een carrière bij IB is niet zomaar een baan, het is een kans om bij te dragen aan een 50-jarige missie om een betere wereld te creëren. In de rol van HR coördinator (associate) zorg jij ervoor dat de HR praktijken correct worden geleverd voor de regio AEM in Nederland en Zwitserland. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

Allseas Engineering B.V. is looking for a
Nieuw

L&D Specialist

  • Delft
  • max. € 5.500,- per maand
Vacancy image
· · · · · · ·

Dynamiek, inventiviteit, groei en een no-nonsense cultuur kenmerken de Allseas Groep. De organisatie is gespecialiseerd in zwaar hijswerk en installatie van pijpleidingen en onderwaterconstructies met een veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen. Om hun positie als koploper te behouden, ontwikkelen ze vandaag de technologie van morgen. Zo zetten ze gewaagde ideeën om naar de allernieuwste technologieën om te voldoen aan de behoeftes van de constant veranderende olie- en gasindustrie. 

Als L&D Specialist ben je onderdeel van een team van 9 medewerkers en gezamenlijk verantwoordelijk voor alle zaken omtrent het leren en ontwikkelen van de medewerkers bij Allseas. Wil jij een bijdrage leveren aan deze innovatieve organisatie en werken in een wereld vol mogelijkheden waar je snel successen kunt boeken? Lees dan snel verder en solliciteer!

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Allianz
WoningNet
Saltro
Tatasteel
Deloitte
BT