Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

development program

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
33
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 33 vacancies

Which require your vision and ambition

Rvdb is looking for a

HR Trainee

  • Amsterdam
  • € 2.300 - € 2.900
Vacancy image
· · · · · · ·

Wil jij jouw talenten ontdekken, jezelf ontwikkelen en doorgroeien van HR Medewerker of (junior) HR Adviseur naar HR Business Partner? Ben jij ambitieus en werk je hard om je resultaten te behalen? Met een team van HR trainees en Talent Managers bieden wij je de kans om in ons vierjarige Interim Professional ontwikkelprogramma uitdagende HR opdrachten uit te voeren. Afhankelijk van je werkervaring stroom je of in jaar één of in jaar twee van het HR Traineeship in. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Hierbij kan je denken aan organisaties als Heineken, Sunweb, Booking.com en VolkerWessels, organisaties in de non-profit sector als de Radboud Universiteit of het IJsselland Ziekenhuis of juist binnen een kleinere organisatie.

Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling middels intervisie en trainingen. Binnen het ontwikkelprogramma (traineeship) stap je uit je comfort zone en ga je continu nieuwe uitdagingen aan. Hierdoor ligt het niveau hoog en heb je een steile leercurve. Zo speel je mee op het hoogste HR niveau.

Nieuw

Interim Global Sr. Program Manager Future of Work

  • Amsterdam
  • Hourly rate: 90,- - 115,-
· · · · · · ·

NEW INTERIM ASSIGNMENT (9 MONTHS/32-40 hrs). We are currently looking for a Global Sr. Program Manager Future of Work for a global, changing Corporate organization with a scale-up culture. In Amsterdam. As a Sr. Program manager Future of Work you help drive the People Agenda aligned to our business objectives managing this complex project globally.  This project spans multiples business units, people areas and geographies. In this role you lead cross-functional teams across HR and the business, ensuring effective implementation and a high adoption of HR change. You are capable of directly managing a number of Project Managers, Project Analysts and utilising PMO and additional resources to achieve success. You are a leader of the COE teams that you work with and continuously ensure the COE teams are on track and designing the right change for the business and employee needs. You also play a key role in ensuring employee experience centred design out of COEs, supporting their effectiveness and driving their agenda for success. Are you a strong HR leader with experience in international Program management? Please apply to this great role.

Ridder Drive Systems is looking for a
Nieuw

HR Business Partner

  • Harderwijk
  • € 4.500 - € 5.500
Vacancy image
· · · · · · ·

 Ridder is een internationaal familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar betrokken is bij de ontwikkeling van intelligente technische oplossingen om de productie van groenten en fruit in kassen te optimaliseren binnen de agrarische sector. Bij deze ontwikkeling is de opgedane kennis en ervaring uit het verleden cruciaal en richt het bedrijf zich op de toekomst voor meer efficiënte en bovenal duurzame productiemethoden. Door de snelle groei en ontwikkelingen, zoeken wij voor Ridder een HR Business Partner die deze veranderingen gaat ondersteunen.

Ben jij een ervaren all-round HR Business Partner? Heb je affiniteit met de agrarische sector en wil je werken voor een internationaal familiebedrijf dat zich blijft ontwikkelen? Ben je een generalist en een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? Kan je je makkelijk bewegen in een informele omgeving en verbinden met diverse teams? Lees dan verder!

Mediq B.V. is looking for a

Senior HR Business Partner

  • De Meern
  • € 80.000,-
· · · · · · ·

Met meer dan 2.500 medewerkers in 13 Europese landen zet Mediq zich dagelijks in voor patiënten, zorginstellingen en zorgprofessionals. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het leven en werk voor patiënten en zorgprofessionals gemakkelijker en prettiger te maken.

Als Senior HR Business Partner van deze commerciële en dienstverlenende organisatie, zorg je voor de verbinding tussen HR en de organisatie. Dit doe je onder andere door intensieve en doelgerichte samenwerking met management en de business. Daarnaast zorg je voor een kwalitatief goede en efficiënte personeelsbezetting. Je speelt hierin zowel een strategische als operationele rol en je werkt hierin samen met je directe HR collega's en met andere functionele disciplines. 

Gemeente Venlo is looking for a
Nieuw

Coördinator P&O Projecten

  • Venlo
Vacancy image
· · · · · · ·

Als Coördinator P&O projecten ligt er een leuke en grote uitdaging voor je klaar binnen de prachtige gemeente Venlo. Voor deze uitdaging zijn we op zoek naar analytische en sensitieve coördinator die zich hier in wil vastbijten. 
Venlo is een stad waar je makkelijk verliefd op wordt. Venlo kiest namelijk voor kwaliteit van leven. Je kunt er volop genieten van de levendige binnenstad, het gevarieerde culturele leven met theaters, poppodia, bioscopen en topevenementen als Venloop en Zomerparkfeest. Ook hoor je er snel bij in Venlo; de meer dan 100.000 inwoners zijn doeners, samen zorgen ze voor een rijk verenigingsleven en een volle activiteitenkalender. En in Venlo kun je jezelf goed ontwikkelen.

In deze rol werk je aan de ontwikkeling en implementatie van diverse P&O-projecten en je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van de projectenagenda. Je kijkt niet alleen naar de prioriteiten maar ook naar het absorptievermogen van de organisatie bij het opstellen. Projecten waar je aan kan denken zijn; een nieuwe systematiek voor de functiewaardering, arbeidsmarktbeleid en een upgrade van de gesprekkencyclus. Uiteraard is het van belang de juiste personen en eventuele partijen te betrekken bij deze projecten. Jij bent de linking pin naar de ondernemingsraad en de vakbonden over de projecten.

Jij speelt een belangrijke rol in de doorontwikkeling van de medewerkers in het cluster P&O-projecten als het gaat om het projectmatig oppakken van P&O-onderwerpen van ontwikkeling tot en met implementatie. Jij bent voor de medewerkers in het cluster het aanspreekpunt, de coach en de sparring partner.
 

Gemeente Venlo is looking for a
Nieuw

Coördinator P&O-Dienstverlening

  • Venlo
Vacancy image
· · · · · · ·

Per direct is de Gemeente Venlo op zoek naar een enthousiaste teamspeler die aan de slag gaat in een divers team van specialisten en expertises. Venlo is een stad waar je makkelijk verliefd op wordt. Venlo kiest namelijk voor kwaliteit van leven. Je kunt er volop genieten van de levendige binnenstad, het gevarieerde culturele leven met theaters, poppodia, bioscopen en topevenementen als Venloop en Zomerparkfeest. Ook hoor je er snel bij in Venlo; de meer dan 100.000 inwoners zijn doeners, samen zorgen ze voor een rijk verenigingsleven en een volle activiteitenkalender. En in Venlo kun je jezelf goed ontwikkelen.

In deze rol stuur je het cluster P&O-dienstverlening operationeel aan. Binnen het cluster werken strategische P&O-adviseurs, P&O-consulenten en medewerkers P&O-administratie en daarnaast collega’s die zich bezighouden met de vakgebieden recruitment, opleiding, mobiliteit, arbo en verzuim en veilige publieke dienstverlening. 

Voor de eerstkomende periode ligt de focus in de rol op de doorontwikkeling van het cluster richting een nieuw dienstverleningsmodel en dienstverleningsaanbod. Dat betekent nieuwe processen, aanpassing van systemen, maar ook ander gedrag en nieuwe competenties. Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt, de coach en de sparring partner voor de medewerkers in het cluster P&O-dienstverlening. 

Een belangrijk onderwerp voor deze rol ligt op de doorontwikkeling van e-hrm binnen de gemeente. Jij schakelt voortdurend met de projectleider e-hrm om ervoor te zorgen dat dit project in het juiste tempo in de juiste richting beweegt. 
 

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Saturn petcare
Shanks Nederland
CRV4all
Forbo Flooring Systems
MAIN Energie
Sun Microsystems