The perfect place for HR development and employment.

Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
24
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 24 vacancies

Which require your vision and ambition

Blue Sky Group is looking for a
Nieuw

HR Adviseur

  • Amstelveen
  • €55000 - €70000
Vacancy image
· · · · · · ·

Voor onze opdrachtgever Blue Sky Group zijn wij op zoek naar een proactieve hr adviseur die gaat bijdragen aan de groei- en veranderopdracht van de organisatie. Door het Pensioenakkoord en het aantrekken van nieuwe klanten is deze pensioenuitvoeringsorganisatie toe aan uitbreiding van het HR team. De afdeling HR speelt een centrale rol bij het faciliteren van deze groei en verandering. Van werving- en selectie tot verzuimbegeleiding, van het opstellen van nieuwe functieprofielen en adviesaanvragen voor de OR tot het bedenken en implementeren van een nieuwe post-corona-thuiswerkvergoeding. De werkzaamheden zijn een combinatie tussen gevarieerde, reguliere HR taken en strategische projecten gericht op verbetering en vernieuwing. Om bij te kunnen dragen aan de groei- en veranderambitie van de organisatie wordt de afdeling uitgebreid met een derde hr adviseur.

Vind jij het leuk bij te dragen aan de groei- en veranderambitie van de organisatie en wil jij je breed ontwikkelen in het HR-vak? Heb jij vijf jaar ervaring als hr adviseur in de zakelijke dienstverlening? En wil je werken bij een professionele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Dan is deze vacature echt iets voor jou! 

HR process consultant a.i.

  • Utrecht / vanuit huis
· · · · · · ·
Deze webwinkel verandert retail om het dagelijks leven van 11 miljoen klanten elke dag een beetje makkelijker te maken. Dat doen ze samen met ongeveer 40.000 partners die op ons retail tech platform ondernemen. Er zijn heel wat collega’s nodig om dat platform 24/7 in de lucht te houden, het succes van partners aan te jagen en de klanttevredenheid op te voeren. Zo’n 2300 zelfs. En jij helpt hen topprestaties neer te zetten. Hoe? Door hun tijdelijk te komen helpen de administratieve HR processen – de motor van hun HR dienstverlening– te verbeteren.
EBN Energie Beheer Nederland B.V. is looking for a

Corporate Recruiter

  • Utrecht
Vacancy image
· · · · · · ·

Samen met jouw collega's een positieve impact maken op de energietransitie in Nederland? Bij EBN worden maatschappelijke ambities omgezet in realiteit.

Als Corporate Recruiter bij EBN ben jij owner van het gehele werving & selectieproces en weet jij de juiste professionals te werven en selecteren; van Geoscientist tot Business Developer en van Legal Counsel tot Reservoir Engineer.

Ben jij een enthousiaste Recruiter met een passie voor het vak en ben jij op zoek naar een organisatie waar jij jouw steentje bij kunt dragen aan een duurzamere wereld? Lees dan snel verder!

ETA VTTI is looking for a

HR Administrator

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

VTTI is een van 's werelds snelst groeiende energieopslagbedrijven, met een wereldwijd netwerk van 17 terminals. Als HR Administrator kom je te werken op de locatie in Amsterdam, genaamd ETA, waar in totaal zo'n 150 medewerkers werkzaam zijn. Van veiligheidskundigen tot de customer service. Eigenaarschap en trots typeren de arbeidsethos, doordat de gemiddelde medewerker zich al jarenlang inzet voor de organisatie.

Past deze omgeving bij jou en kijk jij uit naar een rol waarin jouw administratieve kracht van groot belang is? Lees dan verder!

Boer & Croon is looking for a
Nieuw

Talent Manager

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Bij Boer & Croon in Amsterdam worden de leiders en ondernemers van de toekomst gevormd. Het is een toonaangevend managementbureau en aanbieder van een breed pakket van diensten; diverse management solutions en proposities, interim management en executive search. Ze hebben een grote groeiambitie en zijn momenteel op zoek naar een nieuwe Talent Manager.

Als Talent Manager ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing en ontwikkeling van de Young Executives van Boer & Croon. Deze talenten zijn hun belangrijkste kapitaal en als Talent Manager draag jij direct bij aan de vliegende start van hun carrière. Vanuit jouw persoonlijkheid en drijfveren maak jij graag en makkelijk contact met mensen. Je bent een echte people manager die elke dag het beste uit mensen haalt, met als doel de prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Heb jij een passie voor de ontwikkeling van jong talent en weet jij als geen ander hoe je mensen kan inspireren, aanspreken en motiveren? Solliciteer dan vandaag nog!

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

WE Fashion
Leerdammer
Heddes Bouwgroep
Dedicon
DWI
Larcom