Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

development program

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
28
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 28 vacancies

Which require your vision and ambition

Red Bull Nederland B.V. is looking for a

HR Business Partner (40 uur)

 • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·
Als HR Business Partner ga je aan de slag bij het ambitieuze en gedreven HR team van Red Bull in Amsterdam. Jij gaat aan de slag met onderwerpen als bijv. Recruitment, HR Data, Engagement, Arbeids-juridische zaken en natuurlijk nog veel meer. In deze dynamische rol is geen dag hetzelfde en zorg jij dat de business vooruit kan. Als HR Business Partner adviseer je de managers van Red Bull op het gebied van uiteenlopende HR topics (bijvoorbeeld op gebied van juridische, tactische en operationele zaken). Daarnaast ben je bezig met: 
 • Het maken van rapportages (samen met een HR specialist) ten behoeve van de juiste forecast en inzichten voor het HQ;
 • Het inrichten en plannen van ontwikkeling voor de medewerkers, managers en staf;
 • Headcount planning inclusief de bijhorende budgettering;
 • Recruitment en ontwikkeling;
 • Performance Management; 
 • Diverse uiteenlopende HR projecten. 
Booking.com International B.V. is looking for a

Casemanager

 • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Het Nederlandse 's werelds grootste e-commercebedrijf Booking.com is op zoek naar een casemanager die zich gaat bezighouden met langdurige en complexe ziekteverzuim gevallen. Als Casemanager signaleer je proactief verbeterpunten met betrekking tot verzuim en adviseer je over beleid en processen rondom ziektemanagement. 

Heb jij passie voor het arbeidsrecht en verzuim; en krijg jij energie van een dynamische en snel veranderende omgeving? Lees dan snel verder!
 

Caldic BV is looking for a
Nieuw

HR Business Partner (32 uur)

 • Rotterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Als HR Business Partner ga je aan de slag bij Caldic Ingredients Benelux in Nieuwegein. In deze uitdagende rol ben jij het aanspreekpunt op het gebied van HR voor het management en directie van deze locatie. Je ondersteunt en adviseert het managementteam en de leidinggevenden bij alle HR thema’s, in de volle breedte van het HR speelveld, gevraagd en ongevraagd. Je gaat verder met de optimalisatie van HR processen en HR middelen, indien nodig introduceer je nieuw (lokaal) HR beleid. 
Verder ben je bezig met; 

 • Het adviseren, coachen en ondersteunen van managers bij het maken en uitvoeren van ontwikkelingsplannen en verbetertrajecten voor medewerkers;
 • Het uitvoeren van recruitmentactiviteiten en managers hierbij ondersteunen en adviseren;
 • Opstellen en bijhouden van functieprofielen;
 • Adviseren, coachen en ondersteunen van managers bij verzuimbegeleiding, -preventie en interventies (en schakelen met arbodienst/bedrijfsarts);
 • Het onderhouden en monitoren van, en adviseren over de, kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting/rapportages;
 • Het adviseren bij, en begeleiden en uitvoeren van, arbeidsvoorwaardelijke en arbeidsrechtelijke zaken.
Rvdb is looking for a

Team Assistant

 • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Hou je van organiseren, kan je verschillende ballen in de lucht houden en wil je de spil zijn van een enthousiast team? Heb je daarnaast een aantal jaren werkervaring als secretaresse, management assistant of team assistant? Mooi! Wij zijn op zoek naar iemand die energie krijgt van het uitvoeren, coördineren en bewaken van administratieve processen en een kei is in het overzicht bewaren. Samenwerken is voor jou belangrijk, je blijft graag op de hoogte van wat er speelt in jouw team en bent de verbinder tussen jouw team en de rest van de organisatie.   

Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan snel verder! 

PVH Europe B.V. is looking for a

HR Operations Specialist

 • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Met meer dan 40.000 werknemers die actief zijn in 40 landen, is PVH één van ’s werelds grootste en meest bewonderde fashion- en lifestyle bedrijven. Een uitstekende employee experience is binnen deze snelle en dynamische multinational dan ook van groot belang. Als HR Operations Specialist speel jij hierbij een cruciale rol: samen met jouw team zorg je ervoor dat alle processen rondom HR operations in de gehele employee lifecycle soepel verlopen. 

Ben jij een proactieve, daadkrachtige en detailgerichte HR professional en haal jij energie en voldoening uit het op rolletjes laten lopen van HR? Heb je daarnaast minimaal twee jaar ervaring in een operationele HR functie binnen een internationale organisatie? Lees dan verder. Wie weet is dit jouw nieuwe baan!

Detailresult Groep NV is looking for a

Adviseur Arbeidszaken

 • Sassenheim
 • €65.687,- tot €93.839,-
Vacancy image
· · · · · · ·

Werken bij Detailresult Groep is werken in een organisatie die opereert in een uiterst dynamische wereld. De retailwereld is geen dag hetzelfde en de ontwikkelingen gaan ongekend hard. Zij stellen daarom hoge eisen als het gaat om inzet, kennis, flexibiliteit en daadkracht. Daar tegenover staan goede arbeidsvoorwaarden, volop ruimte voor ontwikkeling en werken in een prettige sfeer.

 

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Bluewater Energy Services B.V.
Yarden Holding
Dynamic People
USG People
Nike
Dienst Stadstoezicht