Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

traineeships

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
47
Unfilled vacancies
43.190
Affiliated HR professionals
6.598
Clients
see our vacancies send open application

our 47 HR vacancies

Which require your vision and ambition

Nieuw

Office Manager

  • <p>€2.200 - €3.400 bruto</p> <p> </p>
Vacancy image
· · · · · · ·

Ben jij een organisatorisch talent met oog voor detail en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het eventmanagement van onze interne en externe events? Draai jij daarnaast je hand niet om voor het vervangen van een lamp of collega’s ondersteunen bij eerstelijns ICT-vragen? En lijkt het je leuk om te onderhandelen met leveranciers en bijvoorbeeld een leuke zomerattentie te verzorgen? In de veelzijdige rol van Office Manager ben je onmisbaar om ervoor te zorgen dat wij onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen.

In deze rol werk je nauw samen met de andere Office Manager en rapporteer je aan de Head of People & Culture. Met hen vorm je een enthousiast team waar veel kennis aanwezig is. Samen ben je naast de dagelijkse werkzaamheden  de kans om deze functie verder vorm te gaan geven.

Rvdb is looking for a

HR professionals: open inschrijving

  • Nederland
Vacancy image
· · · · · · ·

Oriënteer jij je op een nieuwe job in HR? Dan ben je bij Rvdb aan het juiste adres. Wij leren je graag kennen. Je hoeft niet eens al exact te weten hoe jouw ideale baan eruitziet. We helpen je graag om jouw wensen en ambities op een rijtje te zetten en denken met je mee door je een actueel inkijkje te geven in de huidige HR arbeidsmarkt en beschikbare vacatures. 

Registreer je bij Rvdb door op de solliciteer knop te klikken. Onze recruitment consultant Annemarie de Jonge neemt dan contact met je op om een oriënterend gesprek in te plannen. In dit gesprek zoomen we in op wat jouw wensen en ambities zijn voor een toekomstige baan in HR. Sta je al ingeschreven bij Rvdb, maar is het al even geleden dat we contact hebben gehad? Ook dan kun je je via deze weg melden en nemen we contact op voor een hernieuwde kennismaking.

Jaarlijks staan al onze medewerkers in contact duizenden HR professionals. En elk contact doet ertoe. Wij willen dat mensen voelen dat een gesprek met ons zoden aan de dijk zet. Dat ze inhoudelijk zijn uitgedaagd en dat hun talent is (h)erkend of zelfs door ons is ontdekt. We streven ernaar dat je met een inzicht rijker het gesprek weer verlaat. Natuurlijk kunnen we niet iederen bemiddelen naar een nieuwe baan. Maar ook als je niet direct in aanmerking komt voor een nieuwe baan via ons, willen wij graag weten wat jou motiveert en waar je talenten liggen. Er komt ongetwijfeld een moment dat wij jou wél kunnen helpen in het zetten van die volgende stap.

We ontmoeten graag een diversiteit aan HR professionals; of je nu een starter bent in het vakgebied of al een doorgewinterde HR professional, een generalistische adviseur of een specialist (C&B, L&D, Recruitment, etc.). Klop bij ons aan, breng je droombaan in kaart en wie weet bemiddelen wij jou -nu of in de nabije toekomst- op die ene mooie vacature.

Salta Group is looking for a

Manager HR Operations

  • Hilversum
· · · · · · ·

Leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk maken​ - dat is waar Salta Group voor staat. Dat is behoorlijk ambitieus, maar ambitie is een van de kernwaarden van de organisatie. En dat geldt niet alleen voor hun studenten, maar zeker voor de organisatie en collega’s. Werken bij Salta Group betekent dat je alle kansen aangereikt krijgt om jezelf te ontwikkelen. Door te leren. Te groeien. Als mens en als professional.

Ben jij een Manager HR Operations die hieraan wil bijdragen en wil meebouwen aan werkend Nederland sterk maken en sterk houden?

Optics11 Life is looking for a
Nieuw

Head of People

  • Amsterdam-Zuidoost (€ 75.000 - € 90.000)
Vacancy image
· · · · · · ·

Hou jij ervan in kleine, wendbare ondernemingen HR verder uit te bouwen en de nieuwe People & Culture agenda goed te laten landen? En dat in een high tech scale-up die een cruciale bijdrage levert in de ontwikkeling van nieuwe medicijnen? Spreek je vloeiend Engels en heb je al eerder een team aangestuurd in een ambitieuze, multiculturele organisatie? Stuur dan snel je CV voor de eindverantwoordelijke HR vacature bij Optics11 Life!

Marktlink is looking for a

HR Officer

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Bij Marktlink is de grote ondernemersgeest duidelijk aanwezig. Medewerkers zijn daadkrachtig en dragen vooral uit dat er altijd een manier is. Voor deze gedreven organisatie, die zich focust op het ondersteunen van ondernemers in bedrijfsovernames en -fusies, kan jij aan de slag als HR Officer. 

Je krijgt een brede en zelfstandige rol, waar je verantwoordelijk wordt voor de ondersteuning van het hele HR proces van onboarding tot offboarding. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Center Parcs is looking for a

HR Manager

  • Ouddorp, Port Zélande
  • marktconform, 32-38 uur
Vacancy image
· · · · · · ·

De magie van een baan in de hospitality branche, de gezonde spanning over wat de dag allemaal gaat brengen, de glimlach van een tevreden gast, de blije rode konen aan het einde van de dag van iedereen in het team waarmee je een topprestatie hebt geleverd, de zin om het morgen net iets beter te doen…

Bij Center Parcs zijn alle medewerkers Happy Family Makers met als doel iedereen te inspireren om echt verbinding te maken met de natuur en met elkaar. Klinkt dit als muziek in je oren? Voor park Port Zélande in Ouddorp zoeken wij een enthousiasmerende HR Manager met gastvrijheid en serviceverlening in het bloed. Heb jij interesse in deze dynamische job? Lees snel verder en reageer!

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Detailresult Groep
Heineken
L'Oreal Nederland
Dynamic People
NCDO
Sint Franciscus Gasthuis