Intervisie

Leren van best practices

Een team bestaat uit verschillende individuen. Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft talenten. Weten ze elkaars talenten ook te benutten en samen de gewenste organisatie doelstellingen te behalen? Teamcoaching is een effectief hulpmiddel om dit voor elkaar te krijgen. Intervisie is een bekende vorm van teamcoaching. Onder begeleiding van één van onze ervaren coaches leer je niet alleen van jezelf maar ook van anderen: leren van best practices.

Intervisie is een proces van (leren) reflecteren op eigen gedrag. In groepsverband (meestal 6 tot 8 personen) worden cassussen uit de dagelijkse werkpraktijk aan het licht gebracht met als doel van vakgenoten te leren. Lees meer hierover in het blog van onze coach Eveline Marcus.

Contact

Sinds tientallen jaren begeleiden onze coaches Lianne Sol en Eveline Marcus intervisiegroepen voor junior, medior en executive HR-professionals bij Rvdb met plezier! Meer weten? Neem contact met ons op!

Eveline Marcus
e.marcus@rvdb.nl
+31 88 552 1200

Lianne Sol
l.sol@rvdb.nl
+31 6 130 555 66 

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases

ook samenwerken?

wij gaan graag het gesprek aan

Ben jij of is jouw organisatie toe aan een frisse wind, een andere kijk op zaken en nieuwe input? Wij denken graag met je mee.

neem contact met ons op