Future Fit Learning Program

Ontwikkel jezelf binnen een paar maanden tot Digital Learning Expert

FutureFit Learning via Rvdb

Wil jij specialist zijn in alle tools en platformen omtrent digitaal leren? Met FutureFit Learning beheers je in drie maanden alle ins en outs van online leren. Effectief op afstand en asynchroon (eigen tijd en tempo) begeleiden en coachen!

De wereld van professioneel ontwikkelen is radicaal veranderd. Er is een overweldigend leeraanbod online beschikbaar. Hoe frustrerend soms, dat dat nog niet massaal gebruikt wordt. Door het Future Fit Learning programma wordt jij de cruciale schakel die digitaal leren makkelijker, effectiever en leuker maakt. Meer hierover in dit interview met Rvdb CEO Maaike de Wit:Het programma leert jouw alle tools en platforms op het gebied van digitaal leren, denk hierbij aan LMS (Learning Management Systemen) en alles wat daaraan gekoppeld kan worden zoals assessment tools, online leer-bibliotheken en persoonlijkheidsprofielen.
Ontdek hoe je met vertrouwen en kennis online leren kunt inzetten en benutten.

Beheer als HR/ L&D professional of coach digitale vaardigheden, learning technologie en tools en pas ze effectief toe in de praktijk. Nu met € 1250 korting via subsidie, € 1500,-  € 250,- (beperkte plaatsen).

 

Het programma

Je start met een intake-scan om jouw beginsituatie te bepalen. Samen met je coach stel je een programma op die past bij jouw wensen. We combineren  online onderdelen, het aanleren van vaardigheden, met opdrachten in de praktijk. Dit alles één op één ondersteund door  coaching en begeleiding.

  • Begeleiding: 9 uur individuele coaching en ondersteuning
  • Flexibel: Compleet vrij om eigen studietijd en contactmomenten in te plannen
  • Op maat: De opleiding wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen
  • Praktisch ingesteld: breng  nieuw verworven vaardigheden in de praktijk tot drect nut van je collega of coachee.
  • Drie maanden cherry-picking van de online Future Fit Learning Academy


Schrijf je nu in!

Reserveer één van de gesubsidieerde plekken en schrijf je in als HR professional, L&D of coach in loondienst. Klik hiervoor op de onderstaande link.

NAAR DE INSCHRIJFPAGINA
 

​​​​

Met meerdere collega's? Dan programma op maat!

Om het programma zo effectief mogelijk te maken, kijken we graag met je mee naar de nu gebruikte technologie en tools. Indien meerdere collega's deelnemers aan het programma, ondersteunen onze  coaches  jullie op maat.
Om zo efficiënt en effectief mogelijk alles te halen uit wat er al is. Geef je op en we nemen contact met je op.

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases

ook samenwerken?

wij gaan graag het gesprek aan

Ben jij of is jouw organisatie toe aan een frisse wind, een andere kijk op zaken en nieuwe input? Wij denken graag met je mee.

neem contact met ons op