(Loopbaan)coaching

Ontdek wat de loopbaancoaches van Rvdb voor jou kunnen betekenen

Je krijgt als HR professional tijdens je loopbaan vast en zeker te maken met vragen over keuzes, onduidelijkheden, of je wilt “gewoon” ontdekken. Een coach buiten je eigen context inspireert je, is een sparringpartner en helpt jou een stap te zetten buiten de gebaande paden.
 

Loopbaancoaching door Rvdb

Succesvol(ler) en gelukkig(er) worden in je loopbaan. Vertrouwen hebben in de toekomst. Daar gaat het om bij coaching. Soms heb je gewoon een klein zetje in de goede richting nodig, een eyeopener of een ‘aha’ moment. Of je nu een probleem wilt oplossen, een volgende stap wilt zetten of een nieuw doel wilt bereiken: denk aan coaching. Ben jij bezig met één van deze (coachings)vraagstukken?

  • Stagnatie in jouw rol;
  • Leiderschapsvraagstukken;
  • Veranderende cultuur;
  • Reorganisatie;
  • Work/life balance;
  • Leeftijdsfase vragen: iedere generatie gaat anders om met zijn/haar loopbaan en kent zijn eigen vraagstukken over carrière en ontwikkeling;
  • De komst van een nieuwe manager of collega met een andere visie;
  • Omgaan met stress- en werkdruk.

Er zijn verschillende methodes om op een bewuste manier met deze vraagstukken om te gaan. Rvdb helpt je graag door:

Individuele coaching & counseling

Individuele coaching zet je in bij praktische en arbeid gerelateerde vraagstukken. Bijvoorbeeld bij het bereiken van resultaten die voldoening geven in jouw persoonlijke- en zakelijke leven. Het is een bewustwordingsproces van jouw kwaliteiten. Heb je een persoonlijk-, levens- en/of emotionele (psychosociale) vraagstuk? Dan helpen wij jou door counseling. Denk hierbij aan vragen als: Hoe krijg ik meer voldoening en plezier in mijn leven? Hoe moet ik omgaan met onzekerheid? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Individuele coaching en counseling worden vaak gecombineerd.

Loopbaanbegeleiding

We begeleiden jou in de zoektocht naar een volgende of andere stap in jouw carrière. Dit kan zijn binnen de organisatie waar je nu werkt maar ook daarbuiten.

Supervisie

Supervisie is een leergesprek voor professionals die met mensen werken. Supervisie vindt een-op-een plaats of in kleine groepen van maximaal vier personen. Je onderzoekt jouw werkervaringen en reflecteert op werksituaties en beroepsmatig handelen. Uiteraard allemaal onder begeleiding van één van onze supervisors.

Contact

Lianne Sol
Telefoon: +31 6 130 555 66
Email: l.sol@rvdb.nl
 

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases

ook samenwerken?

wij gaan graag het gesprek aan

Ben jij of is jouw organisatie toe aan een frisse wind, een andere kijk op zaken en nieuwe input? Wij denken graag met je mee.

neem contact met ons op