coördinatie

Een snel en zorgvuldig proces

Tijdens een transformatie of reorganisatie is goede coördinatie key voor een snel en zorgvuldig proces. Alle belangrijke stappen worden vastgelegd en betrokkenen worden telkens weer tijdig van alle informatie en tools voorzien. Niemand wordt vergeten. Alle vragen worden beantwoord.
 
  • Hoe ziet de planning eruit en zorg ik dat die gevolgd wordt?
  • Hoe beleg ik de coördinatie gedurende het proces?
  • Hoe zorg ik dat alle medewerkers tijdig alle informatie in hun mailbox ontvangen?
  • Hoe zorg ik voor een goede verwerking en borging van de hr administratie

Een goede coördinatie ontzorgt.

Een goede coördinatie tijdens een transformatie of reorganisatie ontzorgt jou. Het biedt een vorm van zekerheid in een onzekere periode. Niets zo vervelend als een onzorgvuldig proces of een vergeten stap. Je wilt niet terug moeten naar de tekentafel of het proces onnodig vertragen. Een goede coördinatie zorgt ervoor dat medewerkers en leidinggevenden weten wat ze wanneer kunnen verwachten en geeft houvast.
 

Rvdb helpt met capaciteit en expertise.

Bij het bieden van duidelijkheid en sturen op snelheid hoort een heldere planning. Vanuit wettelijk en organisatorisch oogpunt, maar ook vanuit menselijk oogpunt. Wij zorgen voor die planning en voor een zorgvuldige vastlegging en bevestiging van gemaakte afspraken. Voor borging van de nieuwe situatie in de systemen. En voor het vastleggen van alle vragen en antwoorden tijdens en na de reorganisatie of transformatie.
 
Nieuwsgierig wie van onze hr (interim) professionals bij jouw organisatie past? Wil je advies over transformeren of reorganiseren? Benader ons met jouw concrete vraag of voor een vrijblijvende (digitale) kop koffie. Geef ons een belletje +31 (0)88 55 21 200 of mail naar info@rvdb.nl en vraag naar Nienke Tolboom of Yvon van Leeuwen.

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases