HR / Recruitment Interim Professional via Rvdb

Voor de ervaren professional die op zoek is naar afwisseling en ontwikkeling

Wil je interim aan de slag als HR Business Partner / HR Manager of Senior Recruiter / Recruitment Manager? Samen is niet alleen, een belangrijke kracht bij het uitvoeren van interim opdrachten. Rvdb heeft een eigen pool van interim professionals op alle niveaus voor het invullen van capaciteitsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Door elkaar te vinden in onderlinge sparring over je opdracht sta je er nooit alleen voor. Ook je Talent Manager staat voor je klaar om inhoudelijk te sparren, en om je te begeleiden in jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling. En doordat je onderdeel bent van rvdb kom je ook in ons netwerk van ruim 6.500 opdrachtgevers. Sluit jij je bij ons aan?

Opdrachten via Rvdb zijn heel divers. Het ene moment ga je als HR Business Partner, HR Manager of Senior Recruiter, Recruitment Manager aan de slag bij grote commerciële organisaties zoals Mollie, Deloitte, Booking.com of Heineken, terwijl je het volgende moment bij een scale-up of non-profit organisatie een opdracht uitvoert. In een korte periode deel jij je expertise met opdrachtgevers en ben jij een belangrijke factor in het verder brengen van het recruitment of HR beleid. Doordat jij groeit als professional en in je leiderschap skills, breng jij jouw opdrachtgever verder. Een win-win situatie dus!



 

Twee constructies: de keuze is aan jou

Na 4 tot 5 jaar HR/Recruitment werkervaring ben je wellicht toe aan je volgende stap in de inhoud als Senior HR Business Partner/Recruiter of als leidinggevende HR/Recruitment Manager. Je bent in staat boven de materie te staan en je vanuit jouw leiderschap een opdrachtgever aan de hand te nemen in de vraagstukken die spelen. Je hebt daarbij de keuze uit twee beloningsconstructies; een vast salaris, of een omzetafhankelijk salaris (Ondernemen bij Rvdb).

Welke constructie je ook kiest, je bent allemaal onderdeel van dezelfde groep gelijkgestemden voor sparring en ontwikkeling. Bij een vast salaris vind je meer ondersteuning van Rvdb, zoals met een persoonlijk ontwikkelbudget en de zekerheid van een vast inkomen. Bij Ondernemen bij rvdb ben je meer #zelfindelead om je eigen keuzes te maken welke opdracht je aanneemt en hoeveel je werkt. Ben je toe aan een langere periode vrij/vakantie? Die keuze maak je zelf! Rvdb blijft aangesloten om je te helpen aan mooie en uitdagende opdrachten en ook op het gebied van ontwikkeling denken we met je mee.

 

 

Kies je voor een vast salaris dan kom je in dienst voor het salaris dat zich verhoudt tot het interimtarief wat bij jouw werkervaring past. We maken deze inschatting op basis van je ervaring en de tarieven die we terugzien in de markt. Wij geloven daarbij in jouw groei, wat betekent dat jouw fulltime salaris ieder half jaar met €150,- bruto omhoog gaat. Je groeit als professional, kunt (en wilt!) daardoor zwaardere opdrachten uitvoeren, voor een hoger uurtarief, en dit mag je uiteraard terugzien in jouw salaris. Jij weet precies waar je aan toe bent, dat scheelt.

Wil je meer zelf in de lead zijn op het kiezen van je opdracht, uurtarief en uren? Ben je benieuwd naar ZZP, maar dit alles met fijne collega’s om je heen? Dan is Ondernemen bij rvdb jouw constructie! Je komt in dienst bij rvdb en krijgt een omzetafhankelijk salaris, waarbij 70% van jouw maandomzet naar jouw salarisstrook gaat. Hiermee krijg je meer verantwoordelijkheid, meer vrijheid om te kiezen en een hogere financiële vergoeding. Naast het financiële plaatje maak je gebruik van alle voordelen van een vaste werkgever, denk aan ontwikkeling, fijne collega’s, leuke borrels, feestjes en uitjes en natuurlijk sparring met gelijkgestemden! Benieuwd hoe het werkt? Je ziet het hieronder of kom met ons in contact voor meer uitleg.

 

Solliciteren?

Klinkt dit als de ideale vervolgstap in jouw carrière? Solliciteer dan nu voor deze vacature en geef aan welke constructie jouw voorkeur heeft.

 



Wie gingen je voor?

Momenteel vervult een tiental interim professionals in één van de twee constructies senior HR of Recruitment opdrachten via Rvdb. Ben je benieuwd naar wat zij zeggen over dit programma? Je leest het hier!