Onze diensten

Onze diensten - Rvdb

Wij vinden dat HR anders kan. Vernieuwend, wendbaar en invloedrijk. We zijn professionals met lef die de status quo durven te doorbreken. Met oog voor individuen en teams in de organisatie. Want mensen maken het verschil. People make progress.

Rvdb zoekt, selecteert, verbindt en ontwikkelt de mensen in het HR vak. Onze paden kruisen elkaar op verschillende momenten in je leven als het gaat over jouw eigen ontwikkeling en werk in hr, of als opdrachtgever. Mocht je ons nog niet kennen, doen we er alles aan om met jou in aanraking te komen. We willen weten wie je bent en wat je wilt. En we geloven dat er meer in jou zit, meer dan je zelf denkt.

We spreken meer dan 3500 HR professionals en 500 opdrachtgevers per jaar. Dat kan gaan over het aannemen van hrm’ers in je team, of over het zoeken naar een nieuwe werkomgeving. Misschien zelfs als hr topspeler bij Rvdb? Of wil je deelnemen aan een van onze ontwikkelprogramma’s? We kunnen ook helpen om jouw hr team te ontwikkelen met een op maat gemaakt programma.

Hoe goed kennen wij elkaar al?
Rvdb Recruitment

snel en efficiënt schakelen


De 20 dedicated Rvdb recruitment consultants, allen uit het HR werkveld, nodigen je uit aan de welbekende keukentafel in ons fijne kantoor in Amsterdam. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. Zij weten daardoor welke hr vraagstukken leven en kunnen scherpte in de gesprekken aanbrengen om tot pragmatische oplossingen te komen. Met welk hr vraagstuk je ook zit, wij helpen je verder.

HR Recruitment

De unieke combinatie van hr expertise, een groot netwerk en de nauwe samenwerking van onze recruitment consultants bewijst zich keer op keer. Wanneer wij een werving & selectie procedure voor je starten, presenteren wij binnen drie weken drie kandidaten. Wij kennen hr professionals van operationeel tot strategisch niveau en van specialist tot generalist. Ons netwerk is groot, er staan meer dan 30.000 hr professionals in onze database.

HR Interim

Je bent op zoek naar een tijdelijke oplossing? Ook bij onze interim procedure zorgen wij voor zeer korte doorlooptijden. Binnen twee dagen heb je al cv’s van twee kandidaten. In onze database hebben wij 500 zelfstandigen speciaal geselecteerd. Wij werken nauw samen met deze zzp-ers en kennen hen door en door. Het zorgt voor snel en efficiënt maatwerk. Een duurzame match voor jouw organisatie hebben wij daardoor zo gemaakt. Wij werken met een door De Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst van opdracht inzake tussenkomst waardoor je als opdrachtgever geen risico loopt op naheffing.

Onze goedgekeurde overeenkomst bekijken? 

overeenkomstHR en Recruitment Traineeship

Daarnaast hebben wij ruim 50 eigen hr professionals in dienst die wij detacheren. Dit zijn allen tijdelijke HR interim spelers met verfrissende ideeën, veel ambitie en energie, die wendbaar, flexibel en snel inzetbaar zijn. Zij volgen allen het HR Traineeship of het Recruitment Traineeship. Een uniek en onderscheidend programma waarbij zowel aan de persoonlijke als professionele ontwikkeling wordt gewerkt.
 

HR Executive Search

Op zoek naar een senior profiel, bijvoorbeeld een directeur hr of specialist zoals director rewards, - talent acquisition of - talent management, dan zijn deskundigheid en vertrouwen essentieel en staat zorgvuldigheid voorop. Wat heeft de organisatie nodig, hoe ziet het gewenste profiel er uit? Wij maken graag een afspraak om het profiel te bespreken en onze werkwijze toe te lichten. Onze senior consultants begrijpen de hr business écht, stellen de goede vragen en denken vanuit het hr vakgebied op dit niveau graag mee. Wij werken al jaren in het vak, hebben een groot netwerk en kennen de top van hr Nederland als geen ander. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem contact op met:

Nienke Sinnaeve of Stefanie Fet voor vaste posities
Bob Smits voor interim rollen

Ons netwerk is groot en bereikt ook de top van hr Nederland. Graag verwijzen wij je in dit kader naar de HRtop100. In de HRtop100 wordt een podium geboden aan innovatieve, inspirerende hr leiders.

 

Rvdb: hr ontwikkeling & consultancy

Shaping you. Shaping hr. Shaping the future

 

HR Consultancy

Wij geloven dat hr een cruciale rol speelt in iedere organisatie: aanjagend, verbindend en ondersteunend. Veranderen begint bij jezelf. Wij helpen jou als hr professional te ontwikkelen en jouw hr organisatie te versterken. Team hr ontwikkeling & consultancy staat voor je klaar.

Eigen ontwikkeling

Bedrijven van nu willen graag innovatief en wendbaar zijn. Dat moet ook wel in deze turbulente tijden. Hr is harder nodig dan ooit te voren. Als hr professional ben je een drijvende kracht achter organisatieverandering. Je bent dag in dag uit bezig om mensen mee te krijgen en te motiveren. Makkelijker gezegd dan gedaan, want veranderen is voor niemand eenvoudig. Wij mensen zijn gewoontedieren en vallen snel terug in oude patronen. Wil je de organisatie écht helpen te veranderen, begin bij jezelf. Want dan kan je anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Rvdb helpt door het Rvdb development program, executive intervisie voor hrm leiders, de bedoeling of (loopbaan)coaching.

Team ontwikkeling

Alles verandert en snel ook. De wereld, de maatschappij, de economie en ons hr vak. Wij zijn er van overtuigd dat de toegevoegde waarde van hr professionals steeds meer gaat over wat zij proactief kunnen betekenen voor personen binnen een organisatie. Er wordt meer gedacht vanuit personen dan vanuit de processen. Dat betekent ook dat we leven in een tijd waarin je continu moet blijven ontwikkelen, als individu en als team. We zorgen ervoor dat de hr professionals met wie wij werken telkens blijven groeien naar de plek waar zij het best tot hun recht komen. Op elk niveau, voor elk specialisme en in alle rollen.

Wij realiseren dit voor jouw hr team door het ontwikkelen en realiseren van een incompany ontwikkeltraject of door teamcoaching.

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases