performance management

het waarderen van succes

Wanneer ben je als organisatie succesvol? En wanneer ben je als medewerker succesvol? Wat heb je nodig om het beste uit jezelf te halen, en hoe wordt dat “succes” dan gemeten en gewaardeerd? Performance management richt zich erop antwoord te geven op die vragen. Daarbinnen kun je veel keuzes maken, afhankelijk van het doel en de uitgangspunten. Ligt de regie bij de medewerker, en wat is dan de rol van de leidinggevende? Is de beloning afhankelijk van de beoordeling, of koppel je die twee juist los? 

Binnen performance management kennen we veel varianten. Welke je kiest is afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. De grootste vraag is dan ook: wat past het best bij jouw organisatie?

 

rvdb helpt met performance management

Performance management is een belangrijk instrument om mensen en daarmee organisaties te laten groeien. Wij kijken graag samen met jullie hoe jullie performance management het beste in kunnen richten. Daarbij geloven wij erin dat het best anders mag. Meer gericht op de toekomst en met regie bij de medewerker. Door actief te reflecteren, van elkaar te leren en elkaar te waarderen.
 

“het werkt enorm motiverend als je gewaardeerd wordt, ontwikkelperspectief hebt en gericht kunt bijdragen aan het grotere doel”

Bij de inrichting van (nieuw) performance management kennen we drie fases. De analyse, het ontwerp en de implementatie. 

 

De hr business consultants van Rvdb zijn op de hoogte van alle vormen van performance management. Van traditioneel tot modern. Voor ons is het vraagstuk leidend, niet de oplossing. Maar we inspireren graag, dagen jullie uit om anders te denken. Wij kijken vooruit. Naar de toekomst.
 

“Al kijkend in de achteruitkijk spiegel, mis je iedere belangrijke bocht die voor je ligt en kom je nooit op je bestemming”
 

een tevreden klant

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases

ook samenwerken?

wij gaan graag het gesprek aan

Ben jij of is jouw organisatie toe aan een frisse wind, een andere kijk op zaken en nieuwe input? Wij denken graag met je mee.

neem contact met ons op