Over rvdb executive solutions

We shape the future of your future HR leaders

Rvdb Executive Solutions speelt in op vraagstukken binnen de hogere segmenten van de HR kolom. Binnen de meest uiteenlopende branches en industrieën. Met een nationale én internationale dekking. Wij bedienen zowel traditionele (corporate) organisaties met een lange geschiedenis als meer innovatieve start- en scale-up bedrijven. Binnen dit uitgebreide netwerk van opdrachtgevers bieden wij diensten op het gebied van werving en selectie als ook diverse interim oplossingen. Denk hierbij aan de invulling van generieke eindverantwoordelijke posities als een CHRO, HR Directeur of HR Manager. Of de bemiddeling van specialistische functies op het gebied van Global Total Rewards, Talent Acquisition of Talent & Development. Het gaat vaak om essentiële key posities die het verschil in de organisatie maken en de invulling hiervan vraagt om professionele kennis van de markt en een nauw contact met de doelgroep. 
 

Together, trust, progress and focus: our core values

Wij nemen het recruitmentproces deels of volledig over. Om het hoogste serviceniveau te waarborgen, werken wij parallel aan slechts een beperkt aantal opdrachten. Wij komen zelf uit het HR vak of hebben jarenlange recruitment ervaring. Wij zijn volwaardige gesprekspartners voor directies en zijn in staat om naast de invulling van de executive vacature met directies en besturen mee te denken over organisatieontwikkeling- en inrichting. Ons netwerk is groot en bereikt ook de top van HR Nederland. In het kader van de HRtop100 (hyperlink naar HRtop100) zitten wij jaarlijks aan tafel bij vele innovatieve en inspirerende HR leiders. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt dus nauwgezet en komen op zeer uiteenlopende plekken om stil te staan bij deze ontwikkelingen. En wat opvalt is dat nagenoeg elke organisatie met dezelfde thema’s worstelt. Denk hierbij aan digitale transformatie, talent management of bijvoorbeeld werkgeluk. Wij delen onze inzichten over deze thema’s en de trends graag met de markt. 
 

Because you deserve the best HR leader

Wij investeren bovendien continu in het opbouwen van duurzame relaties met HR executives en ontmoeten hen vooruitlopend op mooie kansen in de markt ook in een oriënterend karakter. Dagelijks ontmoeten wij HR executives en adviseren wij bij hun verdere loopbaankeuzes. Onze opdrachtgevers roemen onze zorgvuldige inventarisatie en een vlot doch zorgvuldig recruitmentproces. Elke vacature is uniek en vraagt om een maatwerk oplossing. Op basis van onze expertise en ervaring definiëren we voor elke opdrachtgever en elke executive vacature een afgestemd advies, inclusief tijdslijnen en verwachtingen. Om ervoor te zorgen dat we de meest geschikte kandidaten op de markt aantrekken, stemmen wij onze sourcing methodes af op de wensen van onze opdrachtgevers. Dankzij een zorgvuldig opgebouwde database hebben wij de gegevens van vele HR professionals in handen. En met behulp van de modernste sourcing technieken voegen wij daar dagelijks nieuwe professionals aan toe. Via ons platform RAY staan wij verder voortdurend in contact met de HR community en zij ook met elkaar. Deze proactieve aanpak en digitale tools stellen ons in staat om snel te schakelen in een ruim en actueel netwerk en voedt ons bovendien met informatie over de laatste trends en ontwikkelingen. Is jouw organisatie op zoek naar eigentijdse HR executives? Of ben jij als HR executive zelf op zoek naar een passende nieuwe uitdaging? Neem vrijblijvend contact met ons op om onder het genot van een kop koffie te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij denken graag met je mee en voeden je met onze kennis.

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases