interim executive solutions

Ontdek wat Rvdb voor jouw bedrijf kan betekenen

Je bent op zoek naar een tijdelijke oplossing? Ook bij onze interim procedure zorgen wij voor zeer korte doorlooptijden. Binnen twee dagen heb je al cv’s van enkele kandidaten. In onze database hebben wij 500 zelfstandigen speciaal geselecteerd.
 

Procedure
 

 1. Intake: Rvdb op bezoek
   
 2. Wij komen graag persoonlijk langs om de functie en context met de meest relevante stakeholders te bespreken. Bij zeer hoge urgentie kan deze intake uiteraard ook telefonisch.
   
 3. Search in database, online werving en hunten
  De betrokken Consultant(s) doen vervolgens een uitgebreide search in ons kandidatenbestand en hunten proactief op geschikte profielen. Deze kandidaten worden proactief benaderd. Daarnaast zal de vacature op onze social media kanalen gedeelt worden. (Anoniem indien gewenst)
   
 4. Selectie en interview kandidaten
  Wij spreken alle kandidaten persoonlijk en nemen bij eenieder een QPN persoonlijkheidsvragenlijst af. Jij geeft in deze fase alvast data door voor de eerste gesprekken. Wij komen regelmatig in de lucht voor een tussentijdse update.
   
 5. Presentatie kandidaatselectie
  Binnen twee dagen ontvang je van de meest geschikte kandidaten: Een cv, beknopt profiel, persoonlijke indrukken van de recruitment consultants, motivatie en arbeidsvoorwaardelijke informatie.
   
 6. Opvolging proces van kennismaking tot afronding
  Bij voorkeur zullen de geschikt bevonden kandidaten binnen een week uitgenodigd worden voor een kennismaking. Jullie terugkoppeling deel je vervolgens met de betrokken Consultant(s). Vanuit daar gaan wij verder: nieuwe search, tweede gesprekken of is er direct een match en kan de interimmer aan de slag.
   
 7. Referentiecheck (optioneel)
  Indien een referentiecheck gewenst is kan je dit kenbaar maken aan Rvdb en zullen wij dit uitvoeren.
   
 8. Evaluatie na bemiddeling
  Na afloop van de opdracht spreken wij graag af om feedback over de samenwerking op te halen.
   
 9. Contact
  Wij houden graag contact met jou en met de geplaatste kandidaat.
   

Heb je vragen? Neem contact op met Stefanie Fett-Tammes of Bob Smits.

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases