HRtop100

Het HR event van het jaar

Over de HRtop100

Al meer dan tien jaar zijn wij initiatiefnemer van de HRtop100. Hier bieden wij een podium voor innovatieve, inspirerende hr leiders. Wie is wie in de top van HR en wat is hun visie? Inspiratie en inzichten delen is de belangrijkste drijfveer. Eenmaal per jaar komen de HR leiders bij elkaar op het HRtop100 event. Wie is je favoriete HR directeur? Tip ons!
 

De vorige editie

Hoewel net even anders, was het event ook vorig jaar een groot – online – feest! Het drie uur durende programma werd gevuld door geweldige keynotes, waaronder illusionist Jan Reinder, Dirk Stroes en Bert Iedema van host EY, een bingo, een echte HR-quiz, netwerken in de breakout rooms en natuurlijk de uitreikingen van de Vakjuryprijs en Publieksprijs.
 

 

De winnaars van de HRtop100 2021 zijn bekend!
 

Na een maandelange campagne zijn de winnaars van dit jaar dan eindelijk bekend! Zojuist kondigde de driekoppige vakjury aan dat Marlise Mahieu (Sunweb Group) de winnaar is van de Vakjuryprijs! De Publieksprijs ging dit jaar naar Elly Ploumen (Achmea), die met haar innovatieve visie de meeste stemmen wist binnen te slepen.
 

Hoewel net even anders, was ook dit jaar het HRtop100 event een groot – online – feest! Het was een drie uur durend programma gevuld met geweldige keynotes Jan Reinder, illusionist, mentalist en creatief denker, Dirk Stroes en Bert Iedema van EY, een bingo, HR-quiz, netwerken in de breakout rooms en natuurlijk de prijsuitreikingen. Dit jaar verraste wij de winnaars thuis en overhandigde, op afstand, de felbegeerde Vakjuryprijs en Publieksprijs. Bekijk het sfeerverslag voor een impressie van de dag!

Voor meer informatie, evenals de podcasts die opgenomen zijn met deze winnaars en een sfeerimpressie, ga naar www.hrtop100.nl.

 

Aftermovie 

It's a wrap! Geniet nog een keer na met de aftermovie van het HRtop100 event op 18 maart 2021.

 

Coming soon! HRtop100 2022

Op 8 maart 2022 is het weer zover! De HRtop100 2022! Kan jij ook niet wachten? Bekijk dan alvast deze teaser video!

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases