HR Consultancy

HR Business Partner - Bilfinger Tebodin: "Net als veel andere bedrijven, wil Bilfinger Tebodin graag met “het nieuwe beoordelen” aan de slag. Maar hoe bepaal je wat wel en niet bij de organisatie past? En hoe zorg je ervoor dat je voldoende vooruitgang boekt in een verandertraject? Daar heeft Rvdb ons goed bij geholpen. Door middel van een werksessie met het projectteam hebben we inspiratie opgedaan en hebben we beslissingen durven nemen. Beslissingen die passen bij onze bedrijfscultuur. Met een duidelijke visie en planning kunnen we nu een nieuw ontwikkelmodel implementeren. Rvdb was ons ‘duwtje in de goede richting’. We hebben deze sessie ervaren als een zeer prettige samenwerking met betrokken HR Business Consultants."

We strengthen organisations by unlocking the power of people

Jij wilt jouw organisatie laten excelleren en alle medewerkers laten groeien. Nu en in de toekomst. Daar heeft jouw organisatie een People Strategy voor nodig die aansluit bij jullie organisatiedoelen. Met de strategie als startpunt, geven wij invulling aan alle HR thema’s die jouw organisatie verder helpen. Wij denken mee op strategisch niveau maar helpen je ook met de praktische invulling.

 

Waar wij voor staan

Gezamenlijk gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jullie organisatie, zodat jullie de volgende stap kunnen zetten. Dit draait niet alleen om inhoud, maar ook om vertrouwen en wederzijds begrip.


 

Onze werkwijze

De analysefase is voor ons leidend in het geven van een maatwerk oplossing voor jullie organisatie. Op basis van de analyse geven wij een passend advies en een ontwerp voor de oplossing van jullie probleem. Heb je hulp nodig bij de uitwerking en implementatie? Ook daar helpen wij graag bij. We werken altijd met twee consultants aan een vraagstuk. Zo garanderen we de breedste expertise voor elke klant.


 

Onze thema's:

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases