Executive coaching voor (HR) leiders

Voor leiders die meer uit zichzelf willen halen

Executive coaching voor (HR) leiders

Je hebt voor een kortere of langere tijd binnen jouw organistie een (eind)verantwoordelijke rol. Je stuurt je team naar beste kunnen aan. Je bent trots, ervaren en succesvol. Maar toch... Zit er niet meer in, kan het ook anders? Maak jij de juiste plannen? Hoe beweeg jij je binnen jouw organisatie? Welke positie neem jij in of wil jij innemen? Verbind en inspireer jij jouw stakeholders met jouw plannen? Maak jij voldoende impact?

Wil je vertrouwen, jezelf uitdagen om weer met scherpte en frisheid je verantwoordelijkheid als (HR) leider voort te zetten? Dan komt executive coaching je goed van pas.

Isabelle Schmeets begeleidt mensen met ambitie, die de uitdaging aangaan om het beste uit zichzelf te halen. Mensen die nieuwsgierig zijn, hun wijsheid willen inzetten en die als mens meer willen halen uit hun (professionele) leven. Graag werkt ze samen met mensen die meer gebruik willen maken van hun gevoel (intuïtie/innerlijke wijsheid) en minder in "het hoofd" willen leven.

Isabelle's expertise ligt met name in de zakelijke dienstverlening, advocatuur, medisch specialisme, luchtvaart en techniek.
 

Contact

Isabelle Schmeets
+31 6 29 56 88 88
i.schmeets@rvdb.nl

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases

ook samenwerken?

wij gaan graag het gesprek aan

Ben jij of is jouw organisatie toe aan een frisse wind, een andere kijk op zaken en nieuwe input? Wij denken graag met je mee.

neem contact met ons op