23 januari 2019, geschreven door Joosje Campfens

Vaste Gast

De deur gaat open en Poes schiet langs zijn benen naar binnen. De man is doorweekt en heeft het zichtbaar koud. Toch glimlacht hij zoals je dat naar onbekenden op een feestje doet.Hij lijkt een stuk ouder dan hij is. Naast de vele diepe rimpels om de altijd wat vochtige ogen heeft hij sombere diepe groeven om zijn mond en een grauwe huid. Ik reik hem een stuk Tork-rol aan en dankbaar veegt hij zijn gezicht droog. Ik geef hem een biertje en hij mij de prop papier. Zijn gang naar de leestafel is stroef. Hij zet het glas op een bierviltje en hangt zijn jas aan de kapstok.

Lees de hele blog van Joosje Campfens in onze online omgeving RAY.

RAY is een platform dat draait om jou: ‘Shaping you, shaping hr and shaping the future’. Deze online omgeving staat in het teken van elkaar ontmoeten, verhalen delen, inspiratie opdoen, plannen maken, uitdagingen in kaart brengen, nieuw werk vinden, persoonlijke ontwikkeling, verbinden en natuurlijk fun! Want samen zíjn we de toekomst van hr en 'we're better together'.

Registreer je gratis en snel via www.hey-ray.com. Heb je ooit contact gehad met Rvdb? Dan hebben wij al een account voor je aangemaakt. Klik op inloggen en vervolgens wachtwoord vergeten.