13 februari 2017, geschreven door Rutger Hellegers

Persbericht

AMSTERDAM ZUIDOOST - Op 2 februari 2017 bestaat Rvdb 25 jaar. Genoeg reden om hr professionals te bedanken voor het bestaan van de organisatie en iets terug te doen voor de maatschappij. Het 25 wensen project is daarom vanaf vandaag een feit, de wensboom is geplant. Iedereen kan een wens aan de takken hangen. Rvdb selecteert 25 wensen die zij in 2017 laten uitkomen. Vertel Rvdb jouw droom.

De boom begint te groeien. De takken krijgen vorm. De slingers worden opgehangen. Het enige dat nog wordt gemist zijn dromen. Heb jij voor jezelf of voor iemand anders een wens? Dit mag over alles gaan. Alle onderwerpen zijn welkom: werk, vrije tijd of sport. Een coaching gesprek of nieuwe baan? Het bijwonen van een voetbalwedstrijd? Of een kijkje nemen in een cockpit? Laat het Rvdb weten.

Alle collega’s van Rvdb zijn actief bij het wensenproject betrokken. In teams ‘adopteren’ ze een wens. Hoe zij het aanpakken? Daar komt de grote kracht van Rvdb om de hoek kijken: verbinden. Opstaan, hr heldenpak aan, cape om en vliegen door het hele netwerk. Totdat ze de juiste match vinden en de wens in vervulling laten gaan. 

Papier, pen, camera. Alles nemen we mee. We schrijven een verslag van de dag en voegen de mooiste foto’s toe. Zodat de wens verder leeft. Of jij hem herbeleeft. Zodat dit een dag word die voor altijd is vastgelegd. En een blijvende herinnering achterlaat.