16 oktober 2018, geschreven door Carla van den Brink

Recruiter life bij Alias

Een kijkje in de keuken van uiteenlopende bedrijven

Mijn vrienden kunnen het soms niet volgen en stellen vaak voor mij nu de bekende vraag: “waar werk je ook alweer?” Best begrijpelijk, want ik werk op projectbasis bij diverse klanten. Zo werkte ik eerst bij het internationale KPMG, nu werk ik bij een Nederlands bedrijf en misschien over zes maanden weer bij een startup. Als RPO recruiter kom je met diverse bedrijven en interessante mensen in contact. In een korte tijd leerde ik bij de laatste klant veel mensen kennen. Van partners en hiring managers tot consultants en stagiaires. Mij geeft dat veel energie. Hierdoor leer ik ook hoe ik met verschillende mensen kan samenwerken en bouw ik in een snel tempo veel kennis op. De kennis die ik bij het ene bedrijf heb opgedaan kan ik weer toepassen bij het andere bedrijf, ook al is het werkveld misschien compleet anders. Zo stond er bij mijn vorige project een geslaagd referral programma. Dit voorbeeld kan ik nu als inspiratie gebruiken voor mijn toekomstige projecten.

 

Lees hier het hele artikel van Carla van den Brink op de website van Alias