19 september 2017, geschreven door Isabelle Winkler

De meiden-dag van sterke Aya

Vanwege het 25-jarige bestaan van Rvdb laten wij 25 wensen uitkomen. Alle Rvdb’ers gaan als team aan de slag om voor onvergetelijke momenten te zorgen. Lees hieronder het verslag van wens 1

De meiden-dag van sterke Aya

Zaterdagmiddag 9 september is VondelCS in Amsterdam het decor van een hele bijzondere dag.
De dag dat wens één van het Rvdb wensenproject uit komt voor de sterke Aya. Een meisje van twaalf jaar die tot vorig jaar een onbezorgde jeugd had. Speelde veel buiten, had veel vriendinnen om zich heen en had het heel erg naar haar zin op school. Deze “gewone” dagelijkse bezigheden waren in één klap niet meer zo van zelfsprekend. In haar schouder was een bottumor ontdekt en binnen een paar dagen was haar leven veranderd in een medische achtbaan. Één jaar lang, dag in dag uit stond haar nog korte leven in het teken van knokken tegen deze vreselijke ziekte. Nadia haar nicht vond dat deze jonge strijder een echte meiden-dag had verdiend, daar waren wij het natuurlijk helemaal mee eens. Deze wens moest zeker uit komen. Jip en Helmi, onze hr-topspelers zijn aan de slag gegaan en wat hebben ze er een onvergetelijke dag van gemaakt.

Start van de dag
Echte dames moeten uiteraard met klasse vervoerd worden. Dat vindt Albert Heijn ook, dus zorgden zij er voor dat twéé glimmende, witte limousines voor de deur staan om Aya en al haar vriendinnen op te halen. Lachende gezichten, kleurrijke confetti en de vrolijke muziek zorgen voor een feestelijke rit naar de top locatie die door AVROTROS geregeld was, “VondelCS”. Hier staat een heerlijke lunch op de meiden te wachten. De broodjes, sapjes en het fruit krijgen iets minder aandacht dan de heerlijke koeken en chips die ook door de Albert Heijn zijn verzorgd. Met een goede bodem kan de dag nu echt beginnen. Wat is een meiden-dag zonder make-up en foto’s, helemaal niks toch? Dat vonden Helmi en Jip ook. Deze hr-topspelers hebben alle zeilen bijgezet en hun netwerk benaderd, met hele goede resultaten.

Van knappe meiden naar fotomodel
Milatz make-up and more & Zek Kia Make Up Atrist zorgen ervoor dat de meiden als echte fotomodellen op de foto komen te staan. Alle kleuren lippenstift, oogschaduw en nagellakjes worden uit de kast gehaald. Alsof de meiden in een snoepwinkel staan. Hoe roder en glanzender de lipstift is,hoe beter. Ja, nu kunnen ze echt op de foto! Net op het moment dat de foto’s geschoten worden besluit de zon ook een blik te werpen op deze bijzondere dag. Hierdoor worden alle meiden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Anne de Rijk Fotografie maakt prachtige foto’s op de trap van VondelCS. Genoeg toeschouwers die vanaf het terras meekijken naar de shoot met alle stralende meiden en in het bijzonder natuurlijk Aya. Rustig, dankbaar en genietend zit ze op de trap terwijl Anne de Rijk foto’s van haar maakt. Een uitdaging is dit niet, want wat ziet Aya er prachtig uit!

Knuffels en bedankjes
Na een dag vol glitter en glamour moeten de meiden natuurlijk ook weer netjes thuis gebracht worden. Dit kleine puntje was bijnaaa vergeten…Maar hé het zijn geen hr-topspelers zijn als ze daar ook weer geweldig op handelde, thanks to BusinessClass Limo. Na wat héén en wéér gebel door Helmi en Jip werd last minute het vervoer terug naar huis ook geregeld. Dus na vele bedankjes en honderden knuffels stapte de meiden in luxe taxi’s terug naar hun huis.

Gouden rand
Om dit verhaal met een extra gouden rand af te sluiten kan worden gezegd dat Aya op dit moment schoon is verklaard. Ondanks het missen van een jaar school mag deze slimme dame gewoon door naar groep 8. Haar droom? Om net als haar artsen, mensen te genezen van deze vreselijke ziekte.
Lieve, sterke Aya met jouw doorzettingsvermogen twijfelen wij er niet aan dat jou dat gaat lukken.

Wil jij ook dat jouw wens of een wens voor iemand anders door ons wordt vervuld?
Laat het ons hier weten:
http://www.rvdb.nl/wish . Wie weet laten wij die van jou uitkomen!

Nogmaals heel erg veel dank:
Albert Heijn
Anne de Rijk Fotografie
Business Class Limo
VondelCS
AvroTros
Milatz Make-Up and More
Zek Kia make-up Artist