23 januari 2019, geschreven door Sem Stemerding

Creëer de verhalenvertellers van de verandering

Wellicht komt het je bekend voor, het managementteam presenteert in bullets en grafieken zijn visie op de toekomst in de ijdele hoop dat het publiek a)meteen snapt waar het over gaat en b) meteen gecommitteerd is om de verandering te dragen en uit te voeren. Het programmateam is vol aan de slag gegaan met de nieuwe strategie en het veranderplan en komt er halverwege achter dat de bus nagenoeg ‘leeg’ is. Medewerkers begrijpen niet wat er van hen verwacht wordt, hebben het geloof verloren, kortom zijn afgehaakt. Dit is het moment waarop communicatieve veranderaars als ik worden binnengehaald en er geduwd en gesjord wordt aan structuur, gedrag en cultuur. Je vraagt je af, kan dat eenvoudiger en vooral: leuker? Lees de hele blog van Sem Stemerding in onze online omgeving RAY.

RAY is een platform dat draait om jou: ‘Shaping you, shaping hr and shaping the future’. Deze online omgeving staat in het teken van elkaar ontmoeten, verhalen delen, inspiratie opdoen, plannen maken, uitdagingen in kaart brengen, nieuw werk vinden, persoonlijke ontwikkeling, verbinden en natuurlijk fun! Want samen zíjn we de toekomst van hr en 'we're better together'.

Registreer je gratis en snel via www.hey-ray.com. Heb je ooit contact gehad met Rvdb? Dan hebben wij al een account voor je aangemaakt. Klik op inloggen en vervolgens wachtwoord vergeten.