Ik heb een profiel in RAY. En nu?

Je hebt een account in RAY. Welkom! Een platform die draait om jou: ‘Shaping you, shaping hr and shaping the future’. Deze online omgeving staat in het teken van elkaar ontmoeten, verhalen delen, inspiratie opdoen, plannen maken, uitdagingen in kaart brengen, nieuw werk vinden, persoonlijke ontwikkeling, verbinden en natuurlijk fun! Want samen zíjn we de toekomst van hr en 'we're better together'. Wat gebeurt en kan er nog meer:

• Je wordt meegenomen in de searches van de recruitment consultants van Rvdb. Zien zij een match tussen jouw profiel en een opdracht van één van onze klanten? Dan nemen wij contact met je op;
• mogelijkheid om direct te solliciteren op vacatures via jouw persoonlijke account in RAY;
• snel en eenvoudig cv en gegevens inzien en wijzigen;
• toegang tot de persoonlijke e-mailservice;
• je wordt op de hoogte gehouden van de laatste verhalen van gastbloggers en van alle (netwerk)events.

Rvdb en mijn gegevens

Je bent opgenomen in onze database, dat betekent dat wij jouw informatie gebruiken om voorselecties te maken en om je in contact te brengen met potentiële werkgevers. Informatie wordt alleen doorgegeven na overleg. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.Lees ook onze privacy statement.

niet meer horen bij de RAY community?

Jammer! Wij gaan jouw gegevens verwijderen. Stuur een e-mail naar info@rvdb.nl met jouw verzoek.

Ps. Wist jij dat RAY letterlijk "A line with a starting point but no endpoint (it goes to infinity)" betekent? Stiekem gaan we er daarom vanuit dat we je nog eens terugzien. Je bent altijd meer dan welkom!

vragen?

Stel ze gerust! je kan ons bereiken op +31 (0)88 55 21 200 of stuur een e-mail naar info@rvdb.nl.